Articles from user

Forsvarsspil er ofte nøglen til succes i basketball, og en af nøglepersonerne hos mesterholdet Golden State Warriors er deres defensive anker, Draymond Green.

Siden 2016 har Miami fået en særlig attraktion i form af ”Waiters Island”, en ø, som oprindeligt kun var beboet af de mest stålsatte Dion Waiters fans. Hans tidligere holdkammerat, Kevin Durant, er en af dem.

Oklahoma er det seneste hold, der har samlet tre stjerner, der alle er vant til at være i centrum. Og det er ikke altid let at få til at fungere.

NBA og rap-scenen har tættere forbindelser end nogen anden sportsgren og musikgenre, og mange NBA-stjerner har et meget personligt forhold til musikken. Det gælder også Portlands CJ McCollum.

NBAinfo.dks udsendte reporter er vendt hjem fra en tur til Florida, hvor han bl.a. fik fat på Portland-stjernen Damian Lillard til en snak om jagten på et playoff seed og sæsonens spændende MVP-ræs.

I anledning af All Star weekend bringer NBAinfo.dk et kort, men eksklusivt klip med en af basketballhistoriens største, Kobe Bryant.

Vores videoreporter har et par ikke tidligere offentliggjorte interviews/klip fra sidste år, som NBAinfos læsere ikke skal snydes for. Her den nu dobbelte MVP Steph Curry.

Endnu en NBA sæson er skudt i gang, og alt er vel som det plejer at være? Ikke helt...

Madison Square Garden er og bliver verdens indendørs arena nr. et, men Barclays Center er en værdig udfordrer og på flere måder en bedre oplevelse.

Selv om man er skadet, kan man jo godt møde op til All Star og stille sig til rådighed for pressen. Miami Heats særdeles modebevidste superstjerne Dwyane Wade svarede beredvilligt på bl.a. spørgsmål, om hvem der vælger hans tøj.

Pages