Title

Interview: Joe Johnson, Brooklyn Nets [med video]

Joe Johnson fortæller bl.a. om, hvad det vil betyde for ham, hvis Brooklyn Nets møder hans gamle hold, Atlanta Hawks i en slutspilsserie.

NBAinfo mødte Joe Johnson efter kampen mellem Nets og Knicks den 6. februar, hvor Jarrett Jack scorede en afgørende 3’ er i the clutch.

Jarrett Jack havde et par kampe forinden lavet en gamewinning buzzerbeater og efterfølgende udført en ”gallopdans” som Joe Johnson har udført masser af gange efter have scoret diverse gamewinners som Nets-spiller. Efter han scorede den afgørende 3’er udførte Jarrett Jack ikke den kendte Joe Johnson ”gallopdans”.

Her er Jarrett Jacks udgave af Joe Johnsons game winner-dans. Der er lidt mere hops hos Jack...

NBAinfo spurgte efter kampen Joe Johnson om Jarrett Jacks scoring burde have medført en ”gallopdans” eller om den kun er beregnet til buzzerbeaters og hvad han synes om Jarret Jacks spil denne sæson.

NB! Hvis videoen lagger, så prøv at sætte den på pause.

Joe Johnson: Jeg er glad for Jarrett Jacks (afgørende) scoring. Han har spillet godt for os hele sæsonen, uanset om han er kommet fra bænken eller har startet, så har han forsøgt at få vores spil til et højere niveau og vi følger bare hans lederskab.

Johnson fortalte efterfølgende om, at han ikke er en ”highflyer”, og at han er fuldstændig ligeglad med at dunke. Han efterlader den slag til Mason Plumlee og de andre spillere. Selv på et frit layup gider han ikke nødvendigvis at dunke, da det er for energikrævende.

NBAinfo: Hvad er Mason Plumlees chancer for at vinde dunkekonkurrencen?

Joe Johnson: Hans chancer er gode, han skal bare fuldføre sine dunk. Ikke alle de bedste ”dunkers” vinder konkurrencen, fordi de ikke fuldfører deres dunk. Jeg ved ikke hvad jeg skal forvente af konkurrencen i år, men hvis han (Plumlee) fuldfører sine dunk, har han en chance for at vinde.

NBAinfo: Hvad vil det betyde for dig at spille mod dit tidligere hold, Atlanta Hawks, i et potentielt 1. runde opgør i playoffs?

Joe Johnso: Ja, det ville være godt, hvis vi kan slå dem. Men det vil være fedt at spille mod dem og gå tilbage til den by, hvor min karriere stort set startede.

NBAinfo: Men er du glad for at se Hawks spille så godt. De har vundet 32 ud af (de seneste) 34 kampe…

Joe Johnson: Ja jeg er glad for dem, der er stadig en del af de samme spillere som da jeg spillede for dem, Al Horford og Jeff Teague, så jeg helt sikkert glad for dem.

NBAinfo: Det er et uselvisk hold...

Joe Johnson: Ja, helt sikkert.

Sød musik i crunch time

Selve kampen, New York Knicks mod Brooklyn Nets, var ikke en kamp, der vil gå over i NBA-historien som en af de bedst spillede kampe. Det kan man sikkert sige om samtlige Knicks kampe i år, da de simpelthen spiller elendigt grundet manglende talent og holdkemi. Men kampen blev pludselig spændende i crunch time, og i Barclays Center er oplevelsen kun federe i forhold til mange andre arenaer i NBA. Lyden af en bold, der stryger igennem netmaskerne forstærket af mikrofoner helt tæt på selve kurven, er som sød musik for enhver basketballentusiast…”Swish!”.

Læs eller se interviewet med vinderen af dunkekonkurrencen ved All Star, Zach LaVine.

Facebook comments