Title

Interview: Dwyane Wade om titelambitioner og mode (med video)

Selv om man er skadet, kan man jo godt møde op til All Star og stille sig til rådighed for pressen. Miami Heats særdeles modebevidste superstjerne Dwyane Wade svarede beredvilligt på bl.a. spørgsmål, om hvem der vælger hans tøj.

Wade var ellers udtaget til sin 11. All Star kamp, men han er nået til et tidspunkt i karrieren, hvor det er vigtigere at få behandlet småskader end at kæmpe om en prestige, der er lidt kaloriefattig sammenlignet med et NBA-mesterskab. Dem har han tre af, et i 2006, hvor det var ham, der bar Miamis offensiv i finaleserien imod Dallas Mavericks og hvor han bagefter kunne skrive Finals MVP på sit visitkort. Senere blev det som bekendt i 2012 og 2013 til to titler sammen med LeBron James og Chris Bosh.

Han var på forhånd en af dem, der stod højt på NBAinfos liste under Media Availability, og det lykkedes da også at få en håndfuld spørgsmål eller fem ind:

NBAinfo : For to år siden tweetede du, at folk skulle kalde dig ”Three” (Også Wades trøjenummer, red.), da du havde vundet din tredje titel. Hvor ivrig er du efter at blive kaldt ”Four”?

Dwyane Wade: Ah, jeg er ikke der lige nu. Hvis jeg bare kan vinde fire kampe i træk…

NBAinfo: Du går meget op i mode. Hvem vælger hvad du skal have på denne weekend, har du en indflydelse på tøjvalget og har du et modetip til mig?

Dwyane Wade: Ok, så hvilket spørgsmål vil du have jeg skal besvare? Ok, med hensyn til det første spørgsmål... Det var efter finalerne. Jeg fortjente det. Folk respekterede det. Vi kom så videre derfra. Med hensyn til mode; jeg elsker at gå godt klædt, forskelligt slags tøj.

NBAinfo: Vælger du selv dit tøj?

Dwyane Wade: Nej, slet ikke. Min stylist vælger en masse tøj til All Star Weekenden, en million looks, jeg vælger så det jeg vil have på.

Herefter snakkede Wade om, at han ikke er ærgerlig over ikke at kunne spille med Lebron James til All Star kampen, da han alligevel ikke ville have spillet så mange minutter. Han har vundet All Star MVP i Dallas foran mere end 100.000 tilskuere, så han er godt tilfreds.

NBAinfo: Et par ord om dine All Star sko og hvad ved du om Danmark?

Dwyane Wade: Jeg spiller ikke til All Star Game, så det lige meget.

NBAinfo: Hvad med dine regular season sko?

Dwyane Wade: De er behagelige…

Dwyane Wade har tidligere spillet i Jordans, men efter at hans kontrakt med brandet Jordan udløb, lykkedes det ikke for Wade og Jordan brandet at nå til enighed om detaljerne i en ny kontrakt. Af denne årsag skiftede Wade over til det kinesiske mærke Li-Ning. Selv om basketball er stort i Kina, er der ingen tvivl om, at det er et trin ned ad rangstien for en NBA-spiller at skulle gå fra at repræsentere det ikoniske Jordan-brand, til at skulle spille i et kinesisk brand, som ikke har den store internationale udbredelse og ikke er synderligt eftertragtet iblandt sneakerheads.

Ikke et ord om Wades All Star sneakers, men her er det design

han skulle have båret til kampen, hvis han var blevet klar.

Herefter snakkede Wade om Jimmy Butler, der lige som han selv også har spillet College Basketball på Marquette University i Milwaukee. Wade roste Butler for at være kommet så langt i denne sæson, og han er stolt af, at de er to spillere fra samme universitet, der er blevet udvalgt til NBA All Star Game 2015.

Efter interviewsessionen var afsluttet fik NBAinfo sagt farvel til Dwyane Wade i form af et håndtryk.

Dwyane Wade: Du fik sgu’ en masse spørgsmål ind i dag, mand.

NBAinfo: Hey, jeg takker.

Hvorefter Wade kvitterede med et indforstået grin, før han fortsatte videre ud i All Star virvaret.

Facebook comments